Navodila uporabe B2B

INTERCONT B2B

 

Obstoječi uporabniki se prijavite z vašim geslom v sistem. Novi uporabniki izpolnite obrazec za dodelitev dostopa. Geslo si lahko spremenite po prvi prijavi v svojem uporabniškem profilu. Če ste pozabili geslo, ga lahko sami resetirate in na vaš email boste prejeli novo geslo. V primeru težav glejte zadnjo alinejo tega dopisa ali pa nas kontaktirajte na tel.: 01/729 10 51 ali na prodaja@intercont.si

Naslovi za dostavo 

 

Sistem omogoča beleženje različnih naslovov za dostavo. Vnašanje je mogoče tudi na strani košarice. Navodila so na voljo tukaj.

 

Cene in zaloga

 

Kot prijavljen uporabnik vidite zalogo izdelka v našem skladišču in veleprodajno ceno tega izdelka, vsi ostali prodajni pogoji, rok plačila in rabati na veleprodajno ceno so pogodbeno dogovorjeni in bodo prikazani in obračunani ločeno na dobavnici oz. na računu, ki ga boste prejeli po pošti ali z pošiljko.

Povsod vidite vašo veleprodajno ceno izdelkov brez pogodbenih rabatov oz. posebnih cen.  

V primeru, ko niste prijavljeni v sistem, se cene ne prikazujejo.

Sistem omogoča tudi shranjevanje priljubljenih izdelkov in enostavno dodajanje v košarico iz spiska le teh.

Kategorije in filtri

 

Nastavljene so nove glavne kategorije, kot tudi podkategorije. Znotraj končnih kategorij je dodatno možno filtrirati z raznimi filtri, da boste res našli točno tiste vrste izdelkov, katere iščete.

Iskalnik

 

Hitri iskalnik zgoraj desno vam omogoča enostavno iskanje izdelkov po nazivu ali kodi ter vam omogoča dodajanje v košarico kar direktno iz iskalnih rezultatov. Prav tako vam pokaže vašo veleprodajno ceno brez rabatov in zalogo.

Akcija

 

V rubriki »akcije«, do katere pridete preko zgornjega menuja, so vsi izdelki, ki so akcijski in so dodatno znižani zaradi zadnjih kosov ali ne bodo več dobavljivi.

 

Težave, pomoč in vprašanja

 

V primeru težav ali vprašanj smo vam na voljo na tel.: 01/729 10 51 od 8.00-16.00 ure oziroma nam lahko pišete na e-mail: prodaja@intercont.si