Kaj se zgodi, ko se skandinavski-šik stil bivanja sreča z boho stilom oblikovanja s tekstilnim in pletenim videzom? To je popolno ujemanje! Pokazali vam bomo, kako z našim briljantnim dizajnom preoblikujete sami posteljo - saj z dekorativnim, preoblikovanim vzglavjem v svojo spalnico vnesete skandinavsko lahkotnost in boho življenjski slog. Postanite oblikovalec pohištva sedaj! Ponovite videz svežega nordijskega hrasta z d-c-fix® lepilno folijo skandinavski hrast v samo nekaj preprostih korakih in jo spretno združite s trendovskim tekstilnim naravnim videzom lepilne folije d-c-fix®. Potrebovali boste...

  • En zvitek d-c-fix® tekstilne naravne tkanine
  • En zvitek skandinavskega hrasta d-c-fix®
  • d-c-fix® aplikacijski komplet z otiralnikom in rezalnikom
  • Merilni trak
  • Škarje
  • Svinčnik

Izdelava

Korak 1 Natančno izmerite vidno sprednjo stran in debelino roba vzglavja postelje. Pomislite, kako širok bi moral biti videz lesenega okvirja in kako širok bi želel biti osrednji delilnik v lesu. Za lepilne trakove "lesenega okvirja" izračunajte ustrezno dodatno dimenzijo za ponovno lepljenje robov.

2. korak Nato prenesite dimenzije petih zahtevanih kosov filma v lesenem videzu na zadnji papir skandinavskega hrastovega filma in jih razrežite po velikosti. Nato določite mere notranjega filma v videzu tekstilne tkanine in jih prenesite na zadnjo stran d-c-fix® Textile Fabric-Natural lepilno folijo.

3. korak Sedaj kos folije iz tekstilnih tkanin, glede na vaše mere, nanesite na vzglavnik postelje in ga z otiralnikom trdno in gladko pritrdite. Nato na levo in desno stran filma iz tekstilne tkanine nanesite dva okvirna trakova.

4. korak Kos filma z lesenim videzom namestite za "razdelilnik" na sredino in ga trdno in gladko pritrdite z otiralnikom.

5. korak Za zaključek nanesite dva kosa lesene folije zgoraj in spodaj, ki delujeta navzgor in navzdol: s tem je vaša nova posteljna glava v sodobnem videzu hrasta s boho tekstilnim boho pridihom pripravljena!