Bi želeli kupovati pri nas?

Dobrodošli na spletnih straneh za poslovne partnerje podjetja Intercont d.o.o. Dostop je omogočen le registriranim poslovnim partnerjem za nadaljnjo prodajo.

Se ukvarjate s prodajo gospodinjskega programa in opreme za dom?

Potem ste na pravem mestu. Smo eni izmed največjih podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja z veleprodajo metražnih prtov, kopalniških preprog, predpražnikov, umetne trave, tekačev, samolepilne folije in tapet. Kot registrirani uporabnik boste postali uporabnik B2B spletne trgovine za partnerje, kjer boste našli veliko aktualnih informacij o artiklih, cenikih, novostih in akcijskih ponudbah. Tako boste lahko kupovali hitreje, bili obveščeni o stanju vašega naročila in spremljali že opravljene nakupe. Registracija je brezplačna in je ponavadi odobrena v roku enega delavnega dne.

 

Kako postati naš partner?

Če še niste registrirani kot poslovni partner, lahko vložite prijavo za registracijo, ki se nahaja spodaj. Posredovane podatke bomo pregledali v najkrajšem možnem času in v kolikor izpolnjujete pogoje, vam bomo dodelili dostop do B2B portala in ustrezne poslovne pogoje (rabati, cene, področje sodelovanja, ipd.), o čemer vas bomo obvestili na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.
V kolikor z nami še nimate sklenjene pogodbe o poslovnem sodelovanju, so nakupi možni samo na podlagi predračuna (avans). V kolikor želite odloženo plačilo (po računu) pa se glede na bonitetno oceno podjetja in obseg poslovanja pripravi pogodba o sodelovanju, na podlagi katere boste lahko nakupe v B2B spletni trgovini opravljali z odloženim plačilom.

Prijavni obrazec

 

Strinjam se z uporabo osebnih podatkov v skladu s politiko zasebnosti.